Категорија производа
Контактирајте нас

Хаохаи Метал запаљиви обложени материјали Цо., Лтд.

Хаохаи титанијума Цо., Лтд.


Адреса:

ПлантНо .19 , ТусПарк, ЦентурyАвенуе,

XианyангЦитy , СхаанxиПро., 712000, Кина


Тел:

+ 86 29 3358 2330

+86 29 3358 2349


Факс:

+86 29 3315 9049


Е-маил адреса:

Info@pvdtarget.com

Sales@pvdtarget.comВрућа линија за сервис
029 3358 2330

Технологија

Дом > ТехнологијаСадржај

Титаниум ОБРАДА

Титаниум ОБРАДАТитан и његове легуре показују јединствену комбинацију механичких и физичких својстава и отпорности на корозију који су дали им пожељно да критички, тражећи у ваздухопловству, индустријски, хемијски, енергетика услуга и прскањем мете у ПВД пресвлаке индустрији.


Ево неких основних атрибута од титанијума:

Повишене Снага према густини Однос (Висок структурна ефикасност)

ниске густине (отприлике упола лакши од легура челика, никла и бакра)

Изузетна отпорност на корозију (супериорна отпорност на хлорида, морска вода и киселе и оксидацију киселој средини)

Одлично повишеној температури некретнине (до 600 ° Ц (1100 ° Ф))


Остали атрактивни својства титанијума:

Изузетна ерозија и ерозија отпорност на корозију

Високи замор у ваздуху и хлорида окружења

Високи прелом жилавост у ваздуху и хлорида окружења

Ниска модул еластичности

Ниска термичка коефицијент ширења

високу тачку топљења

У суштини ненамагнетисан

Висока унутрашња отпорност на ударце

високе балистички отпорност према густини однос

Нетоксичан, ноналлергениц и потпуно биокомпатибилно

Веома кратак радиоактивни полу-живот

Одлична Криогени својства


Све ове карактеристике чине титан имају више и важнију улогу у материјалном пољу примене, и то добија назив "Будућност метал".
Недавно, титанијум као радни предмет материјал проналази свој пут у многим машинским радионицама са млевење као доминантан начин обраде, нарочито у имплантата медицинске, аутомобилске и структурних авио делова. Док скидања материјала постаје све конкурентнији фактор, то није лако постићи у титанијума, који испољава изазован машинска обрада. Међутим, нови алат и обрађују развој пружају ову више корисних дизајн материјал са новим могућностима за побољшање машинске економију.

 

Физичке, хемијске и термалне особине титанијума је јединствено захтеван материјал за машину направи. Постоји велики број титанијума легура са различитим својствима и Обрадљивост значајно варира - од традиционалног Ти6Ал4В јачим легуре као што су Ти10-2-3 и сада Ти5553. Међу главним карактеристикама је ризик од хабања алата због сечиво који су изложени вишим температурама - више топлоте се апсорбује јер титанијум је сиромашан термални проводник.

Хабања алата / слом је такође уобичајено због разливања тенденцију титанијума, који је реактивна са алата материјала. Смеаринг је место где се чип варова до уметак, изазивајући ивица-лине фриттеринг када поново улази у рез. Остале карактеристике укључују материјалну скретање / брбљање тенденцију због еластичности титанијума, и ризик од брзог хабања алата због локализоване високог притиска у комбинацији са топлотом на контактне површине.

Постоји неколико општих правила за обраду титанијума који могу помоћи у превазилажењу ове захтеве: Користите релативно ниске брзине резања; користити оштре ивице за сечење; оптимизира цене хране и избегавати празном ходу док је у резу; користе велике количине средства за хлађење, пожељно под високим притиском кроз вретена и алата; заменити сечива на први знак било хабања; и запошљавају Цлимб (доле) глодање год је то могуће.Када обраду било титанијума постоји заједничка потреба за темељном планирање - од одабира функције машине за посао до програмирање сечења детаље. Величина и облик компоненти карактеристика варира и учини захтеве за избор на машини, меч, доводом средства за хлађење, алата, метода и податке за сечење.

Први одлучујући фактор је величина и облик конфигурација и одговарајуће величине алата. Индекабле инсерт ножеви најефикаснији изоставити и данас виде као први избор за грубе обраде, као и непобедив када је реч о завршетку великих равних лица. Ножеви од тврдог метала чине решење за полу-дораду и завршне операције и када су радии, шупљине и слотови премали за Индекабле инсерт алата. Они имају предност великог броја фруле и велика аксијална способности сечења.

Избор наменски глодала за титана треба прво да се на основу потребних опција програмирања. За титаниум, основно алата увек да садржи релативно позитиван раке са оштрим али јаке оштрицом на Бетонирана карбидним разред - то издржати посебне термичке и хемијске захтеве титанијума. Изменљивим уметак технологија је прешао дуг пут како се тиче геометрије и алата материјала, а преузимају као више исплативо решење са огромном количином тврдог метала и ХСС опције алата на располагању, чак и за средње и велике алата величине. До недавно, чини напредак у обраду титанијума да су спектакуларан, али сада неколико пробоја развој је побољшао перформансе глодање.

Због природе типичних ваздухопловне компоненте, радијално млевење је веома погодан поступак Мацхининг Фор титанијум. Делови често испољавају неколико рамена, ивице профила и шупљине, које се често треба да се обраде из трупаца. Међутим, велике радијалне дубине реза могу довести до значајног смањења у алата животу, а велики осовински дубине реза имају релативно ограничен утицај на смањење температуре и самим тим не утичу алата на исти начин. Због тога, блиска питцх, дуго ивица глодало са радијално ангажовање око 30 одсто и колико аксијално ангажовање, као апликација омогућава је најефикаснији начин за уклањање титанијума.

Изменљивим уметак, дуго ивице секачи


Они се састоје од више редова уметака који се заснивају на континуираном, спиралним ивице за резање тврдог метала. Сусрет са изменљивим уметака да се направи ред од дна резача растуће по ободу до сада је представио ограничење за постизање прихватљивог способност обраде и сигурност у титанијума. Издашне флауте за ефикасну евакуацију чип су неопходни и, у комбинацији са изградњи ефикасних редове позитивних, оштрим уложака на цуттер, створили су замке за изменљивим инсерт, дугачке ивице ножа.

Сечива да се прецизно и чврсто фиксиране у позицији да се одупре аксијалне силе створене од стране спирале су најважнији за млевење титанијума. Сваки покрет чак иу операцијама грубе обраде може довести до неједнаког трошења и ставити оштрицу у опасност или чак довести до завртња лома, што је довело до катастрофалног неуспеха. Акиал подршка за уметака је посебно тешко постићи уз низу блиско позиционирани узастопних уметака, а то може довести до претерано ослањање на вијка инсерт.

Најбољи начин да се постигне изузетне нивое перформанси са дугачке ивице млевења је да има бескомпромисну везу између инсерта и алата тела. Данас, неки алати овде, уметак седиште има коначну подршку и блокирање објекат у погледу аксијалне и ротирајућим силе. Такав уметак локација пружа могућност за високо метала скидањем и омогућава пространим чип флаута. Осим тога, низ способности зуба може затим бити обезбеђена за истог пречника алата тако што ће избор величине инсерт да се позабаве разне операције. Ближи уметак терен пружа варијабле за побољшање продуктивности кроз брзине напајања.

Расхладну течност наноси високом притиску, кроз вретена и алата, током титан обраду утиче на дистрибуцију топлоте, формирање чипа, заваривање-на-ивицама, хабања алата и површине интегритета, и као такав чини јасну разлику у перформансама. Примена високих расхладне течности притиска, од стандардних 70 до 100 бара, је показано да пруже јасне предности у титанијум глодање. Расхладне течности под високим притиском је стандард на многим данашњим машинама и као такав представља потенцијал ресурс за оптимизацију за обраду титанијума.

уске шупљине


Када се апликација укључује уске, дубоке шупљине које захтевају дугу алат домет, решење је неопходан за малу способност алата, као и оперативну флексибилност. Холдинг солидну крајњу карбид млин у продуженом цхуцк у машини дубоко у шупљину не представља оптималну стабилност. Овај сценарио ће ограничити податке за сечење и могу бити ризик за компоненте квалитета. Концепт измењивих главе за резање, међутим, даје предности како Индексабилност и способности завршне за резање тврдог метала. Спреге између главе и подлактице је кључни фактор за ову врсту концепта алата. Перформансе се ослања на снагу, стабилност, прецизност, поновљивост и једноставност руковања.

Од рада и резултата способности, алата трошкова перспективе и захтева флексибилност, један заменљиви систем глава даје предност у 10 до 25 мм, подручје пречника алата. Флексибилност је висока са овим концептом и смањеног алата пописа који нуди. Могућност обрада је боља него Индекабле инсерт дрва, и она представља значајно нижу цену алат него резач чврстог карбида и не треба регриндинг са губитком од величине. Могућност да изаберете комбинације различитих глава и различитих дршки нуди висок степен флексибилности и оптимизације могућности.

Великодушан осно подршка лице, сужава радијални подршка лице и специјално развијен нит и вијак подршку, као што је са ЦороМилл 316 замењиви глава секач омогућава спајање потребну између главе и подлактице, и основа за добро извршење посла у дугим алата препуста.

фаце глодање


Неки од општих правила лица млевења долазе препоручује, посебно у вези позиционирање резач у односу на радни предмет, пречник цуттер ширине радног дела и жељеном пењања (доле) глодање са танком до дебљине чипа. Више брига је такође потребна за секач за улазак и излазак у подручје рада. Секач треба чувати на путу пружа пуну контакт уместо више пролаза када млевење велике лица и, ако треба избегавати могуће, прекинути посекотине, са рупама и шупљинама урађених после лице глодање.

Што се тиче врсте лица млина, округлог уметка резач, као што ЦороМилл 300, је често први избор због снаге и геометрије њеног резну ивицу. Секачи са инсерт величине до 25.4 мм су доступне, пружајући веома висок металне стопе уклањање. Величина користи је равнотежа између дубине реза потребно, функција да се машински и способност машина алат. Ово је веома ефикасан и поуздан грубу и полу-завршни секач, способан и за обраду шупљине кроз спиралне интерполације. Висока стопа уклањање метала, дуг радни век алата и добро сигурност су потенцијална предност са овом врстом ножа. Сечиво је екстра дугачак, дистрибуција хабање који често доводи до продуженог трајања алата.

Улазни угао кола инсерт резача је променљива и, као и 45 ° лице млин, даје ефекат чип прореда који је користан за подизање стопе хране. Међутим, потребно је снага и обртни момент посебну пажњу код резања титанијума због виших сила резања укључене. Затезна чврстоћа легуре, секач ангажман, стопа хране и број зуба у реза су посебно важне када је у питању суочити мил грубу од титанијума.Додатне опције


Глодало са веома малим углом улазак (10 °) може да обезбеди још већи ефекат чип стањивање, и као такав даје могућност за још веће хране. У комбинацији са малом дубином реза, висок хране глодање може бити веома ефикасна метода обрада и не намеће повишен снагу и обртни момент. Високе стопе за уклањање метала може постићи на мањим, слабије машина.Хаохаи метал опремљен са професионалним фабрике, је један од водећих произвођача и добављача за разне материјале и величина прскањем циљева и лука катода , а титанијум је наша најбоља предност материјал, када људи треба титанијум, они ће се окренути Хаохаи, па слободно да нас контактирате када имате захтеве према титанијума прскањем циљева и катода .