Категорија производа
Контактирајте нас

Хаохаи Метал запаљиви обложени материјали Цо., Лтд.

Хаохаи титанијума Цо., Лтд.


Адреса:

ПлантНо .19 , ТусПарк, ЦентурyАвенуе,

XианyангЦитy , СхаанxиПро., 712000, Кина


Тел:

+ 86 29 3358 2330

+86 29 3358 2349


Факс:

+86 29 3315 9049


Е-маил адреса:

Info@pvdtarget.com

Sales@pvdtarget.comВрућа линија за сервис
029 3358 2330

о нама

Дом > о нама

ХАОХАИ МЕТАЛ (ХАОХАИ ТИТАНИУМ)


Хаохаи то је пљување мете као мета материјала дивизија (ТМД) Хаохаи Метал материјали Цо., Лтд. (Хаохаи Титаниум), ми смо водећи произвођач је пљување мете, арц катодама и испаравањем материјала

за технологија танког филма ПВД широм света, углавном у најквалитетнијих материјала од титанијума цирконијум, хром, Ниобиум, Тантал, молибден легура која, алуминијум, хафнијум, силикон, титанијум, хром никл, алуминијум силикон, цинк Тин црне и НбОx итд.

Пружамо иновативна решења за оптималне резултате је пљување и процес је ефикасан премаза, са за широки опсег Рандамп; Д могућности, смо у могућности да бисте оптимизовали материјална својства према захтевима купаца.

Мете Прикажи следеће предности:

-Високе чистоће из 2.5 Н - 5Н

-Добро зрно величине

-Пун густине

-Одличан гас нечистоћа контролу

-Различити облици и прецизне димензије

-Чисту и глатку површину.

-Највећа механичка снага

-Побољшана Топлотна проводљивост за бржи процес премаза

-Употреба највиших (ротарy мете / пас кост ротарy мете)

-Максимални трошак ефикасност

Са модерним, добро опремљени биљку и непроцењивим знањем о танког филма ПВД процеси, материјали и апликације, ми разумемо захтеве наших клијената, производимо:

-Ротатабле је пљување мете

-Планар је пљување мете

-Арц катодама мете

-Испаравањем материјала

-Цруциблес

Стронг производње могућности заједно са пуна Рандамп; Д и тест лабораторија дају нам могућност да у потпуности контролисати свих процеса сировина Припремање, производњу, инспекцију, паковање и испорука. Строго придржавање систем управљања квалитетом ИСО 9001: 2008 стандарда које је сертификовани од стране Буреау Веритас, наши производи одржавање високог нивоа стабилног квалитета и добити добру репутацију на целом свету.

Мете могу бити коришћена у све уобичајене системима облагања зидова као што је ВОН ЛЕYБОЛД, СЦИ, ПЛАТТИ, БОК, ОЕРЛИКОН, ВЕЕЦО, ИНЦРОМ, ОПТОРУН, итд., и друге прилагођене премаза системи.

Пошаљите нам своје цртеже и захтева даSales@pvdtarget.com, да верујете да цемо обезбедити сретнете високог квалитета циљеве специјално